Ο ουρολόγος – ανδρολόγος Πέτρος Δρέττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Έλαβε το τίτλο της ειδικότητα της Ουρολογίας από το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο το 2002.

Οι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση) και η χειρουργική ανδρολογία.

Μετά την λήψη του τίτλου ειδικότητας ειδικεύτηκε στην προσθετική ουρολογία με υποτροφία από το Crawford Memorial Hospital, Fort-Smith (Arkansas, U.S.A.) υπό τον καθηγητή Steven Wilson.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντος:

  • St. Peter’s State of the Art in Urology, UCLH, London, UK
  • Practical course of Urology St. Rafaelle Hospital Milano Italy, Prof. Francesco Montorsi
  • Green Light Laser Prostatectomy King’s College Hospital, London, UK
  • Fellowship Tubingen University Clinic, Tubingen, Germany.

Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών, «Ηθικοδεοντολογικά και Νομικά προβλήματα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή» (in press).

Διετέλεσε διευθυντής της ουρολογικής κλινικής του νοσοκομείου Νέον Αθήναιον.
To 2006 ίδρυσε το Ανδρολογικό Πειραιά.
Είναι μέλος των Γιατρών του Κόσμου.

Κλείστε ραντεβού

To ιατρείο λειτουργεί : Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 16.00 - 21.00. Για ραντεβού παρακαλούμε τηλεφωνείτε καθημερινά στα παρακάτω τηλέφωνα:

Ο Γιώργος Κουσουρνάς γεννήθηκε στο Ρόδο το 1982. Αποφοίτησε από την ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 2006. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ουρολογίας από την Α’ Πανεπιστημιακή Ουρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2016.

Οι τομείς ενδιαφέροντός του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η επανορθωτική και προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση, συσκευές αποκατάστασης εγκράτειας, ουρηθροπλαστική) και η λειτουργική ουρολογία.

Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος (Msc) στη Διοίκηση Μονάδων Υγείας, κάτοχος τίτλου FECSM (Fellow of the European Committee of Sexual Medicine) και Υποψήφιος Διδάκτορας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει συμμετάσχει σε πλήθος ελληνικών και διεθνών συνεδρίων και προγραμμάτων εξειδίκευσης στη χειρουργική ανδρολογία και επανορθωτική ουρολογία, ενώ έχει βραβευθεί ως εισηγητής επιστημονικών εργασιών σε πανελλήνιο επίπεδο. Παράλληλα, έχει επιδείξει σημαντική παρουσία ως προσκεκλημένος ομιλητής σε συνέδρια και συγγραφικό έργο σε ελληνικά και ξένα επιστημονικά περιοδικά και συγγράμματα ουρολογίας.

Από το 2016 μέχρι σήμερα, είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Α’ Πανεπιστημιακής Ουρολογικής Κλινικής του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» και συνεργάτης των ιατρείων Λειτουργικής Ουρολογίας, Επανορθωτικής Ουρολογίας και Ανδρολογίας.

Είναι μέλος πολλών διεθνών (EAU-European Association of Urology, ESGURS-EAU Section of Genito-Urinary Reconstructive Surgeons, ICS-International Continence Society, ESSM-European Society for Sexual Medicine, ISSM-International Society for Sexual Medicine) και Ελληνικών επιστημονικών κοινοτήτων (ΕΟΕ-ελληνική Ουρολογική Εταιρεία, ΟΝΟΓΟ-Τμήμα Ουροδυναμικής, Νευροουρολογίας και Γυναικολογικής Ουρολογίας, ΑΝΔΡΥΠΟ-Τμήμα Ανδρολογίας και Υπογονιμότητας, ΕΕΟΟΓΕΚ-Ελληνική Ερευνητική Ομάδα Ουρο-Γεννητικού Καρκίνου).

Κλείστε ραντεβού

To ιατρείο λειτουργεί : Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 16.00 - 21.00. Για ραντεβού παρακαλούμε τηλεφωνείτε καθημερινά στα παρακάτω τηλέφωνα:

Η Μαρίνα Τσώλη γεννήθηκε στην Αθήνα το 1982. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Πατρών το 2006. Έλαβε τον τίτλο της ειδικότητας της Ενδοκρινολογίας από το Ενδοκρινολογικό Τμήμα της Κλινικής Παθολογικής Φυσιολογίας του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» το 2017, όπου παραμένει ως Ακαδημαϊκός Υπότροφος.

Είναι διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών. Έχει συμμετάσχει σε ελληνικά και διεθνή συνέδρια και μετεκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης στην ενδοκρινολογία, το σακχαρώδη διαβήτη και το μεταβολισμό. Παράλληλα, έχει συμμετάσχει ως ομιλήτρια σε συνέδρια και έχει δημοσιεύσει πλήθος εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά.

Πεδία ιδιαίτερου ενδιαφέροντος της αποτελούν ο σακχαρώδης διαβήτης, το μεταβολικό σύνδρομο και οι θυρεοειδοπάθειες.

Η Μαρίνα Τσώλη διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο και παράλληλα εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης του Ανδρολογικού.

Κλείστε ραντεβού

To ιατρείο λειτουργεί : Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη και Παρασκευή 16.00 - 21.00. Για ραντεβού παρακαλούμε τηλεφωνείτε καθημερινά στα παρακάτω τηλέφωνα: