Ο κ. Πέτρος Δρέττας γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1995. Έλαβε το τίτλο της ειδικότητα της Ουρολογίας από το Νοσοκομείο του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Κοργιαλένειο-Μπενάκειο το 2002.

Οι τομείς ιδιαίτερου ενδιαφέροντος του είναι η ανδρολογία (στυτική δυσλειτουργία, διαταραχές ανδρικής γονιμότητας, διαταραχές εκσπερμάτισης), η προσθετική ουρολογία (πεϊκή πρόθεση) και η χειρουργική ανδρολογία, επανορθωτική χειρουργική έξω γεννητικών οργάνων.

Μετά την λήψη του τίτλου ειδικότητας ειδικεύτηκε στην προσθετική ουρολογία με υποτροφία από το Crawford Memorial Hospital, Fort-Smith (Arkansas, U.S.A.) υπό τον καθηγητή Steven Wilson.

Έχει λάβει μέρος σε μεγάλο αριθμό προγραμμάτων εξειδίκευσης στους τομείς ενδιαφέροντος:

  • St. Peter’s State of the Art in Urology, UCLH, London, UK
  • Practical course of Urology St. Rafaelle Hospital Milano Italy, Prof. Francesco Montorsi
  • Green Light Laser Prostatectomy King’s College Hospital, London, UK
  • Fellowship Tubingen University Clinic, Tubingen, Germany.

Το 2006 ίδρυσε το Ανδρολογικό Πειραιά.

Από το 2020 είναι Ακαδημαϊκός υπότροφος της Ουρολογικής Κλινικής του Πανεπιστήμιου Πατρών, υπεύθυνος του Ανδρολογικού τμήματος.

Είναι υποψήφιος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Πατρών , «Ηθικοδεοντολογικά και Νομικά προβλήματα στην υποβοηθούμενη αναπαραγωγή» (in press).

Έχει διατελέσει μέλος της συντονιστικής επιτροπής του Ανδρολογικού τμήματος της Ελληνικής Ουρολογικής Εταιρείας για 3 θητείες.

Είναι μέλος των Γιατρών του Κόσμου

Κλείστε Ραντεβού

To ιατρείο λειτουργεί:

Δευτέρα, Τετάρτη & Πέμπτη 16.00 - 21.00.

Για ραντεβού παρακαλούμε τηλεφωνείτε καθημερινά στα παρακάτω τηλέφωνα: